MagyarItalianoDeutsch

Marshall Ablak

 

Műanyag profilok

 

A műanyag ablakok, és ajtók egyik legfontosabb alkotóeleme a műanyag profil*, ami Európa talán legjelentősebb gyártójától, a Gealan-tól származik. Minőségi szempontból a német Gealan a VEKA csoport zászlóshajójának számít. A piacon olyan egyedülálló szabadalmakkal rendelkezik (acrylcolor, STV, stb.), amik kiemelik a versenytársak közül, hosszú évtizedek tapasztalatai és kutatási eredményei állnak mögöttük. Ezért kiemelten fontosnak tartottuk, hogy a műanyag nyílászáró gyártáshoz ne olyan beszállítók műanyag profiljait használjuk, amik csak mellékesen, kiegészítő termékként készítik a PVC profilokat - lefolyók, vagy műanyag csövek gyártása mellett. A MARSHALL a világ élvonalbeli profilgyártóit választotta, legyen az PVC vagy alumínium profil. A Gealan a legkorszerűbb innovatív megoldásokkal mindig is lépéselőnyben volt a konkurens műanyag profilgyártókkal szemben, vásárlóink ezt az előnyt élvezhetik a MARSHALL műanyag ablakokban és ajtókban. Az M-9000 és az M-OC  nyílászáróinkhoz a Gealan (VEKA) profilokat használjuk.

Ablakaink, ajtóink kiválóságának egyik lényegi eleme a német technológia, melynél olyan kifinomult technikai megoldásokat élvezhetnek ablakainkban, mint az optimalizált kamraelrendezés, acrylcolor bevonat, RealWood fa dekorfólia, STV száraz üvegragasztási eljárás, acélmerevítés, IKD szigetelő mag, középtömítéses rendszer és még sorolhatnánk. A MARSHALL műanyag ablakok és ajtók rendkívül hosszú távú, tartós működésre lettek kifejlesztve. Különös gondot fordítunk arra, hogy a fehér ablakprofil hosszú évek múltán se sárguljon, ne vetemedjen el, a gumitömítések ne érjenek el, a statikai terhelést, illetve a hazánkban rendkívül nagy hőingadozást jól viseljék.

A MARSHALL ablakokban és ajtókban az innovatív megoldások együttesen olyan komfortot biztosítanak, ami egyedülálló a gyártók között.

*műanyag profil: a műanyag ablakok és ajtók szerkezeteit a műanyag profil alkotja. A falhoz erősített tok, illetve a nyitható szárny is a műanyag profilból készül, aminek merevségét a benne lévő acél merevítés garantálja. Ezeket a műanyag profilokat nagy mennyiségben, és szálanként vásárolja meg a MARSHALL, és rendkívül precíz vágással és pontos hegesztési eljárással kapcsolja össze, aminek eredménye a négyszög alakú, vagy ívelt formájú ablak, ajtó illetve erkélyajtó.

Mint minden weboldal, a marshallablak.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.