MagyarItalianoDeutsch

Marshall Ablak

 

Fotógaléria

Sajtótájékoztató - MARSHALL 30. országos egyéni SQUASH BAJNOKSÁG

A különleges egri sportesemény és fesztivál bejelentése 2018. április 10-én történt a helyi média képviselői előtt. A MARSHALL Ablakgyár névadó szponzorként támogatja a rendezvényt, melynek sajtótájékoztatón a Magyar Fallabda szövetség részéről Welesz Balázs elnök, az egri Squash Sportegyesülettől Gulyás István menedzser, a MARSHALL képviseletében Barta Henrik marketingvezető volt jelen.

Tovább »

Partnernap - 2018. március 2.

A 10 éves MARSHALL Ablakgyár partnertalálkozójának a HKIK épülete adott otthont. A 2018. március 2. pénteki nemzetközi rendezvény díszvendégei a német Gealan  nagyvállalat vezetői voltak. A meghívás apropója, hogy hazánkban először a MARSHALL Ablakgyár vezette be a piacra az eddigi legjobb műszaki paraméterekkel rendelkező KUBUS ablakokat, erkélyajtókat, melyeket az aulában meg is tekinthetett a szakmai közönség. Osztafin Zsolt úr, a MARSHALL ügyvezető igazgatója itt ragadta meg az alkalmat, hogy a legkiválóbb ajtó-ablak kereskedőket - exkluzív emlékérem és oklevél formájában - elismerésben részesítse. A MARSHALL nemrégiben indított ígéretes üzletágát, az alumínium nyílászáró gyártást Osztafin Anna mutatta be. A tartalmas szakmai előadásokat követően állófogadásra került sor, majd a program zárásaként a kereskedő partnerek megtekinthették a MARSHALL egri, egyedülállóan modern gépeket, és technológiát felvonultató 5000 nm-es gyáregységét, ami tavaly ősz óta szolgálja ki a 'Best Buy Award' díjjal is kitüntetett MARSHALL termékei iránti megnövekedett keresletet. 
Tovább »

Születésnapi partnernap - 2014.05.16.

 

A MARSHALL idén májusban ünnepli 7. születésnapját. Ennek alkalmából rendeztük meg a partnernapot, amire meghívtuk viszonteladóinkat, hogy együtt ünnepeljük az eddig közösen elért kiemelkedő eredményeket. A MARSHALL hazánk élvonalbeli műanyag ablak- és ajtógyártójának termékei az ország minden régiójában elérhetők. Folyamatos fejlesztések és innováció jegyében zajlott ez a 7 év, így a partnernapon is a fejlesztések voltak a középpontban, amik főként az értékesítés és marketing területe köré csoportosultak.

Egyedülálló módon közelítettük meg ezt a kérdéskört, először a korszerű, egyetemen oktatott alapokról hallgathattunk egy kiváló előadást, majd a partnereink mindennapi bevált módszereit ismerhettük meg saját beszámolóik alapján. A kettőt összevetve alakítottunk ki egy saját receptet a legjobban működő értékesítésre. Az utóbbi évek egyik legnagyobb eredménye a MARSHALL márkanév erősödése, ugyanis óriási eredmény, hogy már presztízs érték lett a MARSHALL-hoz tartozni - erről, és a rendkívüli akcióról tartott előadást Osztafin Zsolt cégvezető. A MARSHALL rendszeres szereplője a Tv2 csatornáján sugárzott Falforgatók sorozatnak, amiben az ablakcserét, és az új ajtók beépítését a partnereink közreműködésével a MARSHALL biztosította. A műsor nagyban hozzájárult a márkanév építéséhez - jelenleg a MARSHALL az egyetlen ablakgyártó, aki rendszeresen szerepel a televízióban, ráadásul az egyik legnézettebb csatornán. Az internet illetve a Facebook remek lehetőséget biztosít az értékesítésre és a kommunikációra, ezt kihasználva a MARSHALL a legújabb marketing eszközökkel segíti partnereit ezen a területen is - ez is része volt az előadások sorozatának.

Minden születésnap elmaradhatatlan része a torta - erre az alkalomra készítette az egyik híres egri  cukrászmester a MARSHALL arculati elemeit magán hordozó fantasztikus diós-marcipános tortát.

Ez alatt a 7 év alatt a MARSHALL munkatársak és partnerek életének szerves részét képezte a verseny, így mi mást is választhattunk volna az ünneplés folytatásaként, mint egy kiadós gokartozást. De aki inkább egy autóversenyző drift-autójában akart végigszáguldani hihetetlen csúszkálások mellett a versenypályán, erre is lehetőség nyílt.

Felejthetetlen élmények - rendkívüli sikerek jellemezték a partnernapot, illetve az elmúlt 7 évet! Köszönjük minden partnerünk a részvételét és az együttműködését!

Tovább »

Construma 2017 - MARSHALL

A MARSHALL Ablakgyár kiállítóként részt vett a régió legnagyobb építőipari kiállításán, a Construmán. A 2017. április 5-9. között megrendezésre kerülő expo közönsége olyan különlegességeket tekinthetett meg a standunkon, amik egyedülállóak voltak a kínálatban. A Magyar Termék Nagydíjas KUBUS ablakok mellett bemutattuk az Aliplast profilból készült sarokoszlop nélküli tolóajtót, motoros működtetésű PVC emelő--toló ajtót, és sok más különlegességet.

Tovább »

Partnernap - 2017. január 27.

MARSHALL Partnernap - 2017. január 27.
Az új csúcskategóriás KUBUS ablakunk országos premierjén viszonteladó partnereink mellett beszállítóink képviselői is részt vettek. Magyarországon elsőként a MARSHALL mutatta be a német Gealan által fejlesztett KUBUS ablakot és erkélyajtót, ami gyönyörű formavilágával lenyűgözte a szakmai közönséget! Egy másik prémium kategóriás alumínium bejárati ajtót is megcsodálhattak a vendégeink, ami fokozott hőszigetelésű a belga Aliplast profil felhasználásával készült, extra funkciók beépítésével (ujjlenyomat olvasó, led megvilágítás, rejtett szárny, rejtett pánt stb). A kiállított Bertolotto beltéri ajtók pedig az eredeti olasz design-t hozták el a MARSHALL évindító rendezvényére.

Tovább »

Partnernap - 2016. január 22.

2016. január 22-én került megrendezésre a MARSHALL Partnernap. A szakmai hangvételű előadások fókuszában a műszaki innovációk álltak, melyek a MARSHALL illetve a Bertolotto termékeiben lelhetők fel. Impozáns környezetben, Egerben, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara székházában kapott helyet ez a fontos évindító rendezvény. Ezen sokan képviseltették magukat a MARSHALL régi és új partnerei közül, akik a  magas színvonalú előadásokat követően átvehették Osztafin Zsolt ügyvezető igazgatótól az előző évi eredményeikért járó díjakat, és az exkuzív emlékérméket. Az aulában bemutatott ablakok, ajtók, beltéri ajtók a piacon elérhető legkorszerűbb műszaki megoldásokat vonultatták fel, melyet ki is próbálhatott a szakértő közönség. Tekintse meg a rendezvényünk képeit az ikonra kattintva!
Tovább »

Partnernap-Bertolotto

 

2015. április 3-án került megrendezésre a MARSHALL partnernap Egerben, a Heves Megyei Kereskedelmi és Iparkamara impozáns székházában. A nagyszabású partnernapon ezúttal is kiemelt szerepet kaptak a MARSHALL minőségi beszállítói, mint a MACO, az Aereco és a VBH Budapest Kft. Ami mégis igazán különlegessé tette ezt az országos rendezvényt, az az olasz BERTOLOTTO beltéri ajtók magyarországi debütálása volt. A bemutatott minőségi olasz beltéri ajtókat először láthatták a viszonteladók, illetve rajtuk keresztül hamarosan elérhető lesz a hazai igényes vásárlóközönség számára is.  Tekintse meg a rendezvényünk képeit az ikonra kattintva!

Tovább »

A Tv2 Falforgatók a harmadik évadot ünnepelte!

 

Az exkluzív rendezvényen a MARSHALL mellett olyan meghatározó szereplők képviseltették magukat, mint az OTP Lakástakarék, az Új Ház Centrum, és még sokan mások. Idén tavasszal új évaddal folytatódik hazánk legkedveltebb lakásfelújítással foglalkozó sorozata!

Tovább »

MARSHALL Partnernap 2014.11.21

 

A MARSHALL a 2014. évben rendkívüli eredményeket realizált: nagy volumenű gyárfejlesztéssel és jelentős forgalomemelkedéssel büszkélkedhet. Professzionális viszonteladó partnerei nélkül ez az eredmény nem valósulhatott volna meg. Ennek elismerése adta az igazi okot partnernap rendezvényre. A másik kiemelt téma, az új, csúcsminőségű gyártógépek bemutatása volt, amivel a MARSHALL Európa egyik legmodernebb ablakgyártó vállalata lett. Osztafin Zsolt ügyvezető igazgató évértékelését követően bemutatásra került egy igazi 21. századi, felmérést segítő eszköz, a Leica D110-es lézeres távolságmérő. Ezután egy új, rendkívül kedvező árkategóriájú légbevezető termék prezentációja következett, majd az elismerő oklevelek és exkluzív MARSHALL emlékérmék (aranyozott, ezüstözött, ill. bronz) átadása.
Tekintse meg a rendezvényünk képeit az ikonra kattintva!

Tovább »

M-9000 bemutató és partnernap - 2013.11.15

 

Partnernap és az M-9000 debütálása

Az új, felső kategóriás termékünk bevezetésére 2013. november 15-én került sor Kálban a MARSHALL Ablakgyár telephelyén.

Partnereink kiemelkedően magas számban képviseltették magukat, hiszen az M-9000 bemutatója egy mérföldkő a MARSHALL Ablakgyár történetében.

Tovább »

Mint minden weboldal, a marshallablak.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.