MagyarItalianoDeutsch

Marshall Ablak

 

Hírek

újra Superbrands díjas a MARSHALL!

2017. június 21., Szerda
 

A MARSHALL újra elnyerte a Business SUPERBRANDS 2017 díjat, melyet a hazai üzleti szektor legismertebb márkái vehettek át. A Business Superbrands 22 fős bizottsága olyan magyarországi márkákat emelt ki, melyek nevéhez kiemelkedő ismertség, és magas minőség társul. A hazai ablakgyártók közül idén csak a MARSHALL részesült ebben a megtisztelő kitüntetésben, ráadásul két egymást követő évben. A Business Superbrands 2017 díj visszaigazolja, hogy a MARSHALL hazánk legkedveltebb ajtó- és ablak márkája. Az idén 10 éves MARSHALL Ablakgyár az utóbbi években folyamatos technológiai fejlesztéseken, beruházásokon ment keresztül, de ezzel párhuzamosan nagy hangsúlyt fektetett a márkanevének építésére is.

Tovább »

MagyarBrands 2016 díjas lett a MARSHALL

2016. november 09., Szerda

MagyarBrands 2016 díjas lett a MARSHALL

 

A MARSHALL Ablakgyár a olyan nagy és ismert márkákkal együtt kapta meg a MagyarBrands díjat, mint a Richter, Zwack, vagy a Videoton. „A legtöbb díjazott márkanév sok évtizedes múltra tekint vissza, a MARSHALL viszont alig egy évtizede kezdte meg működését, máris erős, és ismert márka lett az ablakgyártás terén, ami nagy öröm számomra“ – mondta Osztafin Zsolt, a MARSHALL ügyvezető igazgatója.

Az idén közel 250 üzleti márkát díjazott a zsűri, az építőanyag gyártás szegmenséből 12 cég kapott elismerést – az ablakgyártók közül egyedül a MARSHALL részesült ebben a kitüntetésben. A kiválasztást a Magyar Brands Szakértői Bizottság pontozásos rendszerű értékeléssel végezte, így emelték ki a hazai közép- és nagyvállalatok közül a legismertebb, és legmegbízhatóbb márkákat.
Tovább »

Magyar Termék Nagydíjas lett a MARSHALL!

2016. szeptember 07., Szerda

Magyar Termék Nagydíjas lett a MARSHALL

 

Osztafin Zsolt, a MARSHALL Ablakgyár ügyvezető igazgatója (a képen jobbról) szeptember 6-án a Parlamentben átvette a Magyar Termék Nagydíjat. Ebben az évben az ablakgyártók közül egyedül a MARSHALL új termékét díjazták ezzel a megtisztelő kitüntetéssel. Az új KUBUS termékünk formai újításával és kiemelkedően jó hőszigetelésével vívta ki a szakértő zsűri elismerését.

A Parlament felsőházi dísztermében került megrendezésre a díjátadó gála, melyen részt vett az Országgyűlés alelnöke, Dr. Latorcai János is, a díjakat pedig Kara Ákos államtitkár úr, valamint Keszthelyi Nikoletta helyettes államtitkár adta át. Ezen felül a Hungexpo különdíját is megkapta a MARSHALL.

Tovább »

A MARSHALL az egyik legmegbízhatóbb magyar vállalkozás!

2015. július 02., Csütörtök

Otem 'A' minősítést kapott a MARSHALL

 

A közelmúltban a MARSHALL megkapta az előkelő 'A' minősítést, amit a hazai vállalkozások mindössze 2,2%-a tudhat magáénak! Az OPTEN Kft. a cégek kockázati besorolását részletes pénzügyi adatok alapján határozza meg. A legmagasabb 'A' minősítés a vállalkozás kiemelkedő megbízhatóságát, hitelképességét, és stabilitását mutatja.

“Az oklevél tulajdonosa az üzleti élet egyik legmegbízhatóbb szereplője, a vele való üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony” – olvasható a az oklevélen. Az OPTEN Kft. kockázati besorolása egy országosan elterjedt cégminősítési módszertanon alapul. Az OPTEN Kft. cégelemzésében szereplő hitelkeret maximumát a hitelbiztosítók is elfogadják , a nem nevesített követelések esetén. A kockázati modell a minősített cégek megbízhatóságát, stabilitását jellemzi, a fizetésképtelenség bekövetkezésének esélyeit vizsgálva.

Tovább »

Vendégünk volt Jánoki Márió vak zongoraművész

2015. június 02., Kedd

Jánoki Márió Bécsben

 

Több százezer ember élvezheti a nap sziporkázó fényét otthonában – MARSHALL ablakokon keresztül –, viszont vannak olyan embertársaink is, akik számára a fény ismeretlen fogalom... Egy születésétől fogva vak fiatalembernek, Jánoki Máriónak  igazán különleges élményt nyújtottunk, ha nem is a szemeinek, de füleinek annál inkább… a Bécsi Filharmonikusok koncertjére vittük el Őt, a Wiener Konzerthaus-ba.

Jánoki Márió (21) vakon született, élete értelmét a zenében lelte meg – csodásan zongorázik, már több fesztiválon, tehetségkutatón is sikeresen szerepelt. Zenei tanulmányai miatt nemrég költözött édesanyjával Székesfehérvárról Budapestre. Jelenleg az otthonuk felújítása zajlik, a Tv2 FalForgatók jóvoltából, illetve a MARSHALL közreműködésével. További részletek...

Tovább »

Mint minden weboldal, a marshallablak.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.