MagyarItalianoDeutsch

Marshall Ablak

 

Hírek

Aktuális: előzze meg a penész kialakulását!

2014. január 10., Péntek

A fűtési szezonban egy szabályozott szellőztető rendszer nélkülözhetetlen

Téli időszakban gyakran felmerül a lakás penészedésének problémája, ami a lecsapódott pára miatt alakul ki az ingatlan gyengébben szigetelt részein. A páraszabályozott légbevezető és légelvezető eszközökkel a kellemetlen jelenség megelőzhető! Ezzel az energiatakarékos, ablakba is beépíthető eszközzel elkerülhető a lakás állagának romlása, emellett természetesen a lakók komfortérzete is javul a friss levegő miatt.

Fűtésszezonban a hírek gyakran beszámolnak szénmonoxid mérgezésekről. Ha ezekben az esetekben rendelkezett volna az ingatlan légbevezetővel, illetve légelvezetővel, valószínűleg elkerülhető lett volna a tragédia. Fontos a szénmonoxid riasztó beüzemelése, de fontosabb a veszélyhelyzet meg előzése: itt különösen nagy jelentősége van a beépített szellőztetőnek

Ismerje meg a szabályozott szellőztetési megoldásainkat!

Tovább »

Újabb siker: a GEALAN minősítette gyártási technológiánkat

2013. december 10., Kedd

Örömmel értesítjük Tisztelt Partnereinket, hogy a MARSHALL Ablakgyár a német GEALAN gyártási rendszerelőírásainak és szabványainak kiválóan megfelelt. Ezt a minősítést azért is tartjuk kiemelten fontosnak, mert a műanyag ablakprofil gyártás egyik legnagyobb európai szereplőjétől vehettük át ezt a tanúsítványt.

A GEALAN Fenster-Systeme GmbH a műanyag ablakprofilok kiemelkedő európai fejlesztője és szakértője, már 1968 óta gyárt nyílászárókhoz profilokat. A németországi Oberkotzauban lévő kutatás-fejlesztési részlegtől érkezett delegáció megvizsgálta az ajtó- és ablakgyártás folyamatát és minőségét. Előzőleg a munkatársaink már részt vettek a németországi cég továbbképzésén, ahol bepillantást nyerhettek az ablakgyártás csúcstechnológiáját képviselő technológiai részletekbe. Ezek sikeres hazai bevezetését igazolja a minősítő dokumentum. (Az oklevélre kattintva megtekinthető nagy méretben)

Ezek a technológiai ismeretek az ablak és ajtótulajdonosok számára olyan kézzel fogható előnyöket jelentenek, mint a jobb hőszigetelés és hangszigetelés, vagy éppen a kedvezőbb ár. Speciális igényeknél különösen nagy jelentőségű a megszerzett tudás, pld. a szokatlanul nagyméretű üvegfelületek statikai problémái esetén, amit az új M-9000 termékünknél már be is vezettünk.

Tovább »

Az M-9000 termék bevezetése, partnernap

2013. november 20., Szerda

Az új, felső kategóriás termékünk bevezetésére 2013. november 15-én került sor Kálban a MARSHALL Ablakgyár telephelyén.

Partnereink kiemelkedően magas számban képviseltették magukat, hiszen az M-9000 bemutatója egy mérföldkő a MARSHALL Ablakgyár történetében.

Tovább »

A TV2 Falforgatók c. műsorban a MARSHALL Ablakgyár

2013. október 13., Vasárnap

A TV2 Falforgatók első adásában szerepelt a MARSHALL Ablakgyár. A műsorban tanúi lehettünk a nyílászáró beépítésének, és annak, ahogyan a család örömmel birtokba vette az ablak- és erkélyajtó cserével felújított lakást.

Tovább »

A MARSHALL Ablak a TV2 Falforgatók c. műsorán!

2013. szeptember 22., Vasárnap

A TV2 és a Falforgatók sztárjai: McMenemy Márk és a Marshall Ablak

FalForgatók…

…akikkel a lakásfelújítással kapcsolatos álmok varázsütésre megvalósulnak! A TV2 hamarosan induló újjáépítő sorozatának támogatója a MARSHALL Ablakgyár. A műsorban szereplő családok ablakcseréjéhez szükséges energiatakarékos nyílászárókat a MARSHALL szállítja. Kísérje Ön is figyelemmel, hogyan üdíti fel egy család életét egy jól megtervezett és profin kivitelezett lakásfelújítás. A műsorvezető, McMenemy Márk végigkíséri a nézőket a felújítás izgalmas állomásain, így az ablak és ajtócsere folyamatain is…

Tovább »

Mint minden weboldal, a marshallablak.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.