MagyarItalianoDeutsch

Marshall Ablak

 

Hírek

Vendégünk volt Jánoki Márió vak zongoraművész

2015. június 02., Kedd

Jánoki Márió Bécsben

 

Több százezer ember élvezheti a nap sziporkázó fényét otthonában – MARSHALL ablakokon keresztül –, viszont vannak olyan embertársaink is, akik számára a fény ismeretlen fogalom... Egy születésétől fogva vak fiatalembernek, Jánoki Máriónak  igazán különleges élményt nyújtottunk, ha nem is a szemeinek, de füleinek annál inkább… a Bécsi Filharmonikusok koncertjére vittük el Őt, a Wiener Konzerthaus-ba.

Jánoki Márió (21) vakon született, élete értelmét a zenében lelte meg – csodásan zongorázik, már több fesztiválon, tehetségkutatón is sikeresen szerepelt. Zenei tanulmányai miatt nemrég költözött édesanyjával Székesfehérvárról Budapestre. Jelenleg az otthonuk felújítása zajlik, a Tv2 FalForgatók jóvoltából, illetve a MARSHALL közreműködésével. További részletek...

Tovább »

Jelentősen nőtt a gyártókapacitásunk

2014. november 28., Péntek

Az új műanyag ablak gyártó gépek

 

A közelmúltban megvalósult a nagy volumenű technológiai fejlesztés, amivel a gyártási kapacitás minimum 30%-os növelését sikerült elérni. Ez a komplex beruházás magában foglalta a csarnok bővítését, az új csúcsminőségű gyártógépek beszerzését és szoftveres fejlesztést is.

Az októberben üzembe állított legújabb technológiás ROTOX gyártógépek egyedülállóak, ugyanis hazánkban máshol nem, sőt még Németországban is csak elvétve használják. A gyártás szinte minden fázisa automatizált. A MARSHALL-nál a folyamat 9 munkaállomásból áll, ahol csak minimális az emberi beavatkozás.  Az automatizálás eredménye, hogy az eddigieknél is jobb minőséget sikerült produkálni. A MARSHALL új gyártógépeivel a gyártási határidők rövidebbek és pontosabban tervezhetők, mindemellett jelentős költségmegtakarítást is eredményeznek.

Tovább »

Jelentős kapacitásbővítés a MARSHALL-nál!

2014. szeptember 19., Péntek

több műanyag ablak gyártása az új ROTOX gyártógépekkel

Megérkezett az 1 millió EUR értékű, kb. 30%-os kapacitásbővítést eredményező új ROTOX gyártógép első darabja! Az összesen 10 kamionból álló szállítmány lerakodását, összeállítását, tesztelését követően elindulhat a termelés, így a MARSHALL hazánk legnagyobb kapacitású, legmodernebb lakossági célú ablakgyártó vállalataként folytatja tevékenységét!

Tovább »

Hamarosan startol a MARSHALL ASE focicsapat!

2014. augusztus 11., Hétfő

startol a MARSHALL ASE focicsapata

A sportegyesületnél új időszámítás kezdődött…

„A meglévő keret egészül ki az érkezőkkel” – jelentette ki Novák Tamás. A testvérével, Novák Zoltánnal az elmúlt évben a helyi utánpótlás-nevelésben tevékenykedett fivéreket Tuza László, az Andornaktálya SE elnöke kérte arra, hogy a felnőtteknél is vállaljanak szerepet. Aki azonban ismeri az ikreket, jól tudja, a középszer messze áll tőlük, amire bizonyságként elég említeni az Eger Kapu kispályás csapatával szerzett bajnoki címek és kupagyőzelmek sorát. Novákék a szakmai munkát meghagyják másnak, a működéshez szükséges háttér javításában és a pályán nyújtandó teljesítménnyel igyekeznek az egylet javát szolgálni.

Első lépésként sikerült névadó szponzornak megnyerni a káli székhelyű MARSHALL-t, hazánk egyik legjelentősebb ablakgyártó vállalatot. Osztafin Zsolt cégvezető nyitott volt arra, hogy hozzájáruljon az Andornaktálya SE életében bekövetkező új időszámításhoz, így a jövőben a társaság  neve is feltűnik majd az ASE társaként. Az anyagi lehetőségek bővülésével nyílt lehetőség arra, hogy olyan labdarúgók kerüljenek az egyesülethez, akik személye garanciát jelenthet az előbbre lépésre.

Tovább »

Születésnapi partnernap

2014. május 20., Kedd

A MARSHALL idén májusban ünnepelte 7. születésnapját. Ennek alkalmából rendeztük meg a partnernapot, amire meghívtuk viszonteladóinkat, hogy együtt ünnepeljük az eddig közösen elért kiemelkedő eredményeket. A MARSHALL hazánk élvonalbeli műanyag ablak- és ajtógyártója lett, partnereink az ország minden régiójában forgalmazzák ablakainkat és ajtóinkat, akik szép számmal részt vettek ezen az rendezvényen. A hét év a fejlődés és az innováció jegyében zajlott, így a partnernapon is a fejlesztések voltak a középpontban, ezúttal az értékesítés és marketing témakörében...

FÉNYKÉPEK A PARTNERNAPRÓL

Tovább »

Mint minden weboldal, a marshallablak.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.