Műanyag ablak az élvonalbeli ablakgyártótól!
MagyarItalianoDeutsch

Marshall Ablak

 

A MARSHALL kapacitásbővítő beruházása

ABLAKCSERÉN GONDOLKODIK? Mi segítünk!

A MARSHALL műanyag ablak, ajtó és erkélyajtó hosszú távú megoldást nyújt a hőszigetelési, hangszigetelési, és biztonsági problémákra. Kifejezetten lakossági vásárlók igényeire szakosodott gyártóként nagyon jól ismerjük az Ön igényeit. Lakásfelújításhoz illetve ablakcseréhez a TV2 Falforgatók stábja is a MARSHALL műanyag ablakokat választotta.

A műanyag ablak, ajtó, erkélyajtó gyártása és beépítése terén minden felmerülő igényt teljesítünk! Műanyag nyílászáróinkat országos viszonteladói hálózatunkon keresztül megvásárolhatja, partnereink professzionális módon elvégzik az ablakbeépítés feladatait. Kérjen ingyenes árajánlatot itt!

A MARSHALL az egyetlen magyarországi ablakgyártó, melynek gyártási technológiája a mai legmagasabb nyugat-európai színvonalat képviseli. Ezért a csúcsminőség, és a kedvező ár nálunk EGYSZERRE jelenik meg.

Tekintse meg katalógusunkat!

   
 

MARSHALL exkluzív bejárati ajtók


BERTOLOTTO olasz design beltéri ajtók


Legjobb árajánlat ablakcserére a MARSHALL-tól

Krisztiánék a MARSHALL műanyag ablakokat és erkélyajtókat választották. A beépítést egy budapesti hivatalos MARSHALL partner (H-C Bau) végezte. Lakásuk azóta sokkal komfortosabb, csendesebb, a fűtésköltség pedig 25-30%-kal alacsonyabb!

A költségcsökkentés egy árajánlat kéréssel kezdődött...

Kérjen Ön is árajánlatot!

A 6 fő probléma, amire a MARSHALL műanyag nyílászáró MEGOLDÁST nyújt:

A MARSHALL szakavatott segítséget nyújt Önnek a legjellemzőbb problémák megoldásában:

Magas a rezsiköltsége?

Ahogy a tévében is láthatta... MARSHALL a Tv2 csatornáján

Új! VIDEÓGALÉRIA!

Ajtó-Ablak Mutató Magazin

Passzívház trendek

A lakások újjáépítéséről szóló sorozat rendszeres szereplője a MARSHALL. Minden felújításnál más-más feladatot oldottunk meg: az egyik esetben a zajterhelést kellett megszüntetni, máshol pedig betörésbiztos műanyag ablakokat kellett beépíteni. Tovább >>   Az M-9000-es műanyag ablakok és ajtók igazoltan alkalmasak a legnagyobb kihívást jelentő passzív ház kritériumoknak is. Egy olyan kiemelkedő hőszigetelési értékkel rendelkező, ugyanakkor kedvező árazású terméket ajánlunk Önnek, ami akár a passzívház szigorú hőszigetelési előírásait is teljesíti. Tovább >>
 

A hazai nyílászáró gyártás szakmai magazinjának főszereplője a MARSHALL Ablakgyár. Az energiatakarékosság és a komfort jegyében készült országos terjesztésű kiadványt követlenül megtekintheti honlapunkon is.

Átolvasva sok hasznos információt talál benne, amivel otthonát kényelmesebbé, biztonságosabbá és korszerűbbé teheti. Tovább >>


Kizárólag a LEGJOBB ALAPANYAGOKBÓL* készül a műanyag ajtó és ablak!

Világszínvonalú Gealan és Inoutic profilok Üvegezések Piacvezető Roto és MAKO vasalatok
* Kategóriájukban élvonalbeli hőátbocsátási értékkel rendelkező Gealan profilból készülnek a műanyag ablakok, ajtók. A vasalatok a piacvezető MACO és ROTO termékei.

Lépjen KAPCSOLATBA velünk!

Kövesse a MARSHALL legújabb fejlesztéseit, és kampányait a Facebook-on!  Árajánlatot szeretne?  Állunk szíves rendelkezésére!  Csatlakozna viszonteladói hálózatunkhoz? Készséggel adunk Önnek felvilágosítást!

Google+

Kapcsolat Jelentkezés viszonteladónak garanciális hibabejelentés

FEJLESZTÉSEINK - folyamatban lévő és megvalósult beruházások (2017-2010)

Köszönjük a Magyar Állam és az Európai Unió támogatását!

Termelési kapacitásbővítés 2016 Komplex technológia fejlesztése Egészségmegőrző és életmódformáló programok Komplex vállalati technológia fejlesztése Technológiai fejlesztés Vállalati folyamatmenedzsment és e-kereskedelem támogatása

MARSHALL 30. Egyéni Országos SQASH BAJNOKSÁG

2018-04-11

MARSHALL squash bajnokság sajtótájékoztató

A különleges sportesemény és fesztivál névadó szponzora a MARSHALL Ablakgyár! A bajnokság 2018. május 24-27-én Eger szívében, a Dobó téren kerül megrendezésre, melynek forradalmi újítása, hogy a mérkőzések nem a négy fal között, hanem hazánk egyik legszebb terén, üvegfalak által körülhatárolt pályán valósulnak meg.

A bajnokság másik újdonsága, hogy a látogatók fesztivál jellegű programsorozatra készülhetnek, ugyanis koncertek és egri borok, streetfood ételek kóstolása mellett tekinthetik meg az ország legmagasabb színvonalú fallabda mérkőzéseit.

Képgaléria a sajtótájékoztatóról

Tovább »

» További hírek

Mint minden weboldal, a marshallablak.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.