Home » Fotogallery
MagyarItalianoDeutsch

Marshall Ablak

 

Fotogallery

MANIFATTURA

   A Marshall ablakgyár 2007. májusában, a káli telephelyén kezdte meg a műanyag nyílászárók gyártását . 2009. év végére átadásra került több mint 1500 m2 alapterületű csarnoképület és a világszínvonalú automata gyártósor.

A gyár - működésének elismeréseként - a legdinamikusabban startoló magyar cég oklevelet is megkapta 2009-ben. Azóta is folyamatos a bővülés, 2012-ben átadásra került az új gyártócsarnok épülete, ahol jelenleg már két automata gépsor üzemel.

Tovább »

GRAFICA

   A Marshall Ablakgyár Kft. fontosnak tartja, hogy partnereik számára rendelkezésére álljon minden olyan információ, amelyek segítségével megkönnyítjük munkájukat és szélesebb körűen tudják tájékoztatni ügyfeleiket. Az alábbiakban található grafikai elemek mindenki számára szabadon felhasználhatók weboldaluk, hirdetéseik, szórólapjaik és minden olyan megjelenésük esetén, ahol az szükséges.

Tovább »

Mint minden weboldal, a marshallablak.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.