MagyarItalianoDeutsch

Marshall Ablak

 

Kapcsolat

Országis viszonteladói hálózat

A MARSHALL kiterjedt viszonteladói hálózattal rendelkezik Magyarország egész területén, ami évről-évre folyamatosan bővül. Partnereink készséggel állnak rendelkezésre tanácsadással, vásárlással és a nyílászárók beépítésével kapcsolatban is. 

Kiemelt partnereink az alábbi városokban érhetők el: Baja, Békéscsaba, Bicske, Budapest, Csongrád, Debrecen, Dunaújváros, Eger, Gyál, Gyöngyös, Győr, Hajdúböszörmény, Kecskemét, Maglód, Miskolc, Mosonmagyaróvár, Nagykanizsa, Nyíregyháza, Pápa, Pécs, Siófok, Szeged, Székesfehérvár, Szigetszentmiklós, Szolnok, Tatabánya, Tiszaújváros, Törökszentmiklós, Vác, Vecsés, Veresegyház, Veszprém

Ablakaink, ajtóink már számos családi házban, lakóparkokban, intézményben, ipari ingatlanokban, irodaházakban jelentettek kitűnő megoldást az építkezések és felújítások során. Várjuk érdeklődését az alábbi telefonszámon vagy e-mail-en, és tájékoztatjuk az Önhöz legközelebb eső partnerünk elérhetőségéről.

 


MARSHALL Ablakgyár Kft. - központi iroda és gyártóközpont:
3350 Kál, Dózsa György u. 37.  (Az M3 autópályától 1 percre)  Telefon: 36/587-340 
Központi e-mail: info@marshallablak.hu  
www.marshallablak.hu 
Facebook: www.fb.com/marshallablakNagyobb térképre váltás

Mint minden weboldal, a marshallablak.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.