Műanyag ablak az élvonalbeli ablakgyártótól! » MagyarBrands 2016 díjas lett a MARSHALL
MagyarItalianoDeutsch

Marshall Ablak

 

MagyarBrands 2016 díjas lett a MARSHALL

A GfK Hungária Piackutató Intézet mérte a márkák ismertségét, és kedveltségét, emellett fontos szempont volt a vállalatok pénzügyi helyzete is, amit az elmúlt 3 év mérleg- és eredményadatai alapján vizsgáltak.

A díj nagyon jó viszonyítási pontot jelent a sokféle hazai termék és szolgáltatás között, mivel alapos szűrés és elemzés eredményeként kerültek ki az győztesek. A MagyarBrands díj értékét jól mutatja az is, hogy hazánkban – meghaladva az európai átlagot – 26 százalékos azoknak az aránya, akik vásárláskor előnyben részesítik a minőségi magyar termékeket, szolgáltatásokat.

Az idei év már többféle elismerést hozott a MARSHALL számára. Először a Business SuperBrands 2016, majd a Magyar Termék Nagydíj, ezt követően pedig a MagyarBrands 2016 díj gazdagította az elismerések sorát a káli központú - jelenleg az egri gyáregységét építő - vállalat számára.

Mint minden weboldal, a marshallablak.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.