MagyarItalianoDeutsch

Marshall Ablak

 

Rólunk

 

A MARSHALL Ablakgyár olyan műanyag ablakok és ajtók gyártását végzi, melyek remek megoldást nyújtanak a hőszigetelés, hangszigetelés, biztonsági vagy éppen hőgátlási problémák hosszú távú megoldására.

2007 óta folyamatos növekedés mellett a nyugat-európai színvonalú MARSHALL Magyarország egyik legjelentősebb gyártójává fejlődött. Ebben kulcsszerepet játszott a gyártógépek és a technológia állandó fejlesztése, és a legkorszerűbb, innovatív megoldások beépítése a termékekbe. Az ablakok és erkélyajtók gyártása egyedi méretek alapján történik az észak-magyarországi központunkban, Kálban. A több, mint 100 főt foglalkoztató gyár tavaly vette birtokba a második gyártócsarnokát, amiben a legmodernebb német gépekkel készülnek - főként lakossági vásárlók számára - a műanyag nyílászárók.

A 100%-ban magyar tulajdonú vállalat a viszonteladói hálózatán keresztül hazai és külföldi piacra rendszeresen szállít. Még az igen magas minőségi elvárásokkal rendelkező olasz, német illetve svájci piacokon is megállja a helyét a MARSHALL Ablakgyár.
 

Kiemelkedő hőszigetelési értékű, ’A’ energiaosztályú, passzív házakhoz fejlesztett ablakokat és ajtókat is kínálunk. Emellett természetesen olyan kiváló ár/érték arányú nyílászárók is fellelhetők a termékpalettánkon, amik a legtöbb családi ingatlan ablakcseréjéhez teljes mértékben megfelelnek.

Termékeinket és működésünket többféle független minősítő cég (ÉMI, IFT) is rendszeresen vizsgálja, ezek eredményei a Teljesítmény nyilatkozatban kerülnek rögzítésre.

Tekintse meg a MARSHALL műanyag ablak gyártását bemutató filmünket!

Mint minden weboldal, a marshallablak.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.