MagyarItalianoDeutsch

Marshall Ablak

 

Műanyag ajtó-ablak

A MARSHALL az Ön számára legmegfelelőbb nyílászárót készíti el. Ezt csak úgy lehet megvalósítani, hogy az ablak, ajtó minden alkotóeleme az Ön igényeihez képest variálható. A MARSHALL egyedi méretű, és tulajdonságú nyílászárókat gyárt, azaz tervezéskor ki lehet választani az ablakkeret, az üveg, illetve a nyitást-zárást végző vasalatok tulajdonságait. Ezért kínálatunk leginkább egy svédasztalhoz hasonlít, aminél ízlés szerint összeválogathatók a jobbnál jobb összetevők. Így Ön az ablakaihoz sokféle alkotóelem közül választhat, melyek meghatározzák a nyílászáró hőszigetelési képességeit, betörésbiztonsági tulajdonságait, vagy éppen a komfortot és esztétikai megjelenést fokozzák. (A kiválasztásban érdemes a viszonteladó partnereink segítségét kérni, akik a helyszíni felmérés során javaslatot tesznek a nyílászáró tulajdonságainak kiválasztásakor).


MŰANYAG ABLAK, AJTÓ, ERKÉLYAJTÓ - PVC profil típusok

M-9000 

műanyag ablak, ajtó, erkélyajtó

M-9000 műanyag ablak, bejárati ajtó, erkélyajtó

Az M-9000 már alapkivitelben olyan magas fokú hő- és hangszigetelést biztosít, ami a nagyon alacsony energiafelhasználású passzív házak elvárásait is megközelíti, választható speciális üvegezéssel pedig teljes mértékben megfelel azoknak. Válassza az M-9000 szuper energiatakarékos, háromrétegű üvegezéssel ellátott műanyag ablakokat és ajtókat! Tovább>> 

Műanyag ablak 'A' energiaosztályú, 

ablakcsere céljára kiváló Műanyag ablak ideális ár/érték arányban, ablakcsere céljára kiváló Műanyag ablak háromszoros tömítéssel, ablakcsere céljára kiváló

  M-OC 

műanyag ablak, ajtó, erkélyajtó

M-OC műanyag ablak, bejárati ajtó, erkélyajtó

Elegáns kivitelű, tartósan jó működést biztosító M-OC műanyag ablakok és ajtók garantált energia-megtakarítást eredményeznek.  Társasházak ablakcseréjénél  ideális választás.

Tovább>>

Műanyag ablak 'B' energiaosztályú, ablakcsere céljára nagyon jó


MŰANYAG BEJÁRATI AJTÓHOZ - PANELEK

A bejárati ajtók leglátványosabb része az ajtópanel, ami meghatározza az ajtó arculatát. Színben, mintában nagyon sokféle variációt kínálunk, ami a modern, vagy éppen a klasszikus stílust képviseli. A hagyományos PVC ajtópanelek mellett az un. HPL paneleket is választhatja, ami fokozottan formatartó, azaz jelentős hőingadozásra is kiválóan tartja eredeti alakját.

Grad 

műanyag ajtópanelek

Ajtópanelek (PVC, HPL) Grad

Rendkívüli formaválaszték a klasszikustól a modern megjelenésig, a mai divat szerint. Az alap PVC ajtópaneleket csak fehér alapszínben kínáljuk. Amennyiben fa hatású paneleket szeretne, kérem tekintse meg a HPL ajtópaneleket.

Tovább>> 

   

 

 

 


            
         
RURIK 

műanyag ajtópanelek

Ajtópanelek (PVC)

RURIK

Kiváló minőségű és gazdag formavilágú ajtópanelek fehér és színes (fa mintázatú) változatban is rendelhetők. Ezek modern és klasszikus stílusban egyaránt fellelhetők, melyekre a kiváló hőszigetelés, és a sokféle szemet gyönyörködtető üvegbetét a jellemző. .

Tovább>> 

     

 

       

 

 

 

Mint minden weboldal, a marshallablak.hu is használ cookie-kat, hogy kellemesebb felhasználói élményben legyen része, amikor az oldalunkon jár. Az “Értem” gomb lenyomásával hozzájárulását adja, hogy elfogadja őket.