Menu

Felújítási támogatás – ablakcserére

Már elérhető a gyermekes családok számára kiírt támogatás! Az elfogadott ingatlanfelújítási munkák között az ABLAKCSERE is szerepel. Szeretnénk segítséget nyújtani, hogy a kivitelezés gond nélkül valósuljon meg, és a támogatási összeget is fennakadás nélkül vissza tudják igényelni a családok. Ezért az alábbi szempontokat célszerű figyelembe venni, még a megrendelés előtt:

  • Kiemelt feltétel, hogy számlával kell igazolni a termék beszerzését, és a beépítési munkadíjat is. Természetesen az összes viszonteladó partnerünk teljesíti a kritériumokat, és szerződést is kötnek a komplett ablakcsere elvégzésére.
  • Az ablakcsere árajánlatokat kizárólag úgy érdemes összehasonlítani, ha az ajánlatban szereplő ablakok és ajtók műszaki tuladonságai (hőszigetelési, biztonsági, tömítettségi stb.) megegyeznek.
  • Kérjük, hogy fogadja meg a MARSHALL viszonteladók megalapozott szakmai tanácsait, Ők az ingatlan adottságait, és az Ön igényeit figyelembe véve alakítják ki az árajánlatuk műszaki tartalmát, betörésbiztonsági, árnyékolási, hőszigetelési, szellőztetési, stb. komplex szempontokat figyelembe véve. Így a felújítás eredménye maximálisan szerethető lesz, az összköltség tekintetében sem kell aggódnia, a MARSHALL partnerei rendkívül versenyképes árakkal dolgoznak.

Háromféle terméket ajánlunk felújításhoz:

Speciális felújítási munkákhoz: