Menu

Jelentősen bővül az üvegdaru gépparkunk!

Pókdaru

Viszonteladó partnereink számára nyújtott szolgáltatásaink közé tartozik a korszerű daru és emelő gépeink rendelkezésre bocsátása. A rendkívüli súlyú üvegek emelésére, és a nyílászáróba történő beillesztésére kínálunk biztonságos és kényelmes megoldást. Ezzel lehetőség nyílik, hogy akár 2 vagy 3 emelet magasságba is fel tudjuk juttatni az üveget, vagy a komplett nyílászárót, amiket emberi erővel mozgatni már rendkívül kockázatos és balesetveszélyes, vagy fizikai képtelenség lenne.

Az új Hoeflon C6 típusú pókdaru segítségével az üvegmozgatás extrém körülmények között is megvalósítható, akár horizontális, akár vertikális irányba. Pontos műszaki paraméterekről érdeklődjön a kapcsolattartójánál.


Üvegrobot

A sík területen történő mozgatáshoz partnereink rendelkezésére bocsátjuk az elektromos üvegrobotunkat (TGT Robby 420), amivel erőfeszítés nélkül rakodhatók az üvegek a kalodáról a beépítés helyszínére. A gép távirányítóval mozgatható, az emelőfej motorral 180 fokban oldalra dönthető. Teleszkópos kivitelű, a kar maximum 600 mm-re nyúlik, illetve a legnagyobb terhelhetősége 420 kg.


PAUS lift

Ez a teleszkópos lift akár 28 méter magasságig is képes feljuttatni a nyílászárókat. A mozgatása gyors és biztonságos, nagy mennyiségű nyílászáró liftezésére ideális. Az utánfutó jellegű lift könnyen installálható, képzett kezelőt igényel a használata. Az emelőkosár akár 250 kg-ig is terhelhető, és 1800 mm szélességű nyílászáró is emelhető vele.

Paus Easy Big lift a nyílászárók emeletre történő mozgatásához