Menu

MARSHALL tolóajtók összehasonlítása

Nem mindig könnyű a választás a különféle elvek szerint működő tolóajtó közül, mivel mindegyiknek megvan a maga előnye, és a szempontok is egyéniek. Az alábbiakban szeretnénk segítséget nyújtani, hogy mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb változatot a MARSHALL tolóajtói között.

toloajtok osszehasonlitasa

3 féle tolóajtó – melyiket válasszam?

Toló-bukó ajtó: amennyiben a fő szempont, hogy a lehető legkedvezőbb áron tegyen szert a tolóajtóra, akkor ez a választás az optimális. A tolóajtó egy tokküszöbbel rendelkezik, egyébként ez a tömítés tekintetében kimondottan előnyös, viszont itt nincs lehetőség akadálymentesítésre. A maximális szélessége be van határolva, de még így is rengeteg fényt juttat be az ingatlanba. Passzív házhoz is alkalmas.

Smoovio tolóajtó: előnye, hogy a kezelhetősége nagyon komfortos, tömítései kiválóak, mindez egy innovatív vasalat- és profilfejlesztés eredménye (Roto/Gealan). Alig észrevehető, részlegesen süllyeszthető küszöbe valószínűleg senki számára nem lesz zavaró. Egyetlen korlát, egyelőre az ‘A’ nyitási séma szerint rendelhető. Ára valamivel magasabb a bukó-toló ajtókhoz képest, de lényegesen olcsóbb, mint az emelő-toló ajtó. Passzív házhoz is alkalmas, a rendkívül jó tömítettsége, és a 48 mm-es üveg befogadása miatt.

Emelő-toló ajtó: az igazi luxust képviseli az exkluzív emelő-toló ajtó. Ezzel a típussal valósítható meg a legnagyobb üvegfelületet a három változat közül. Alapesetben a PVC profilból (M-9000) készül, de alumínium profilból is gyártható, így akár 11 méter széles falnyílásba is beépíthető, gigantukus méretű üvegfelületekkel. A küszöbét tekintve előnyös, hogy akadálymentes kivitelben is készülhet, viszont a küszöb vonalán a tömítettség az előző két típus esetén valamivel jobb.